Garatie produs

ATTITUDE CENTER SRL asigura garantia tuturor produselor comercializate, potrivit dispozitiilor Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora (cu modificarile ulterioare) si conform informatiilor privind garantia produselor descrise in certificatul de garantie a produsului, pentru fiecare produs in parte.

Produsele deteriorate pe perioada garantiei vor fi returnate la ATTITUDE CENTER, str Maramuresului nr 84-86, Cluj-Napoca.

Remedierea produsului va avea loc in termen de 15 zile de la data  preluarii  defectului de catre noi! Garantia se valideaza cu certificatul de garantie și cu factura din colet.

____________________________________

Gradul dumneavoastră de mulțumire este și va fi întodeauna prioritatea noastră. De aceea acordăm o deosebită atenție tendințelor modei în domeniul încălțămintei și alegerii  selective a materialelor utilizate. Ne străduim în a realiza un standard cât mai înalt al produselor noastre înglobând cele mai competitive tehnologii pentru a va satisface exigențele .

Calitatea produsului este certificată prin garanția pe care o acordăm individual fiecărui articol produs de noi. Garanția comercială reprezintă timpul pentru care noi raspundem de viciile ascunse ale produsului, (care ar putea să apară în timpul exploatării corespunzătoare).

Garantăm că produsele aflate la vânzare, sau cele efectuate la comandă au fost exigent verificate pe parcursul etapelor de execuție, astfel încât să se încadreze în normele tehnologice actuale privind durabilitatea și menținerea aspectului produsului pe parcursul duratei medii de utilizare. Durata medie de utilizare a încălțămintei este de aproximativ 6 luni în condițiile exploatării decente a produselor și în contextul purtării alternative a 2-3 perechi de încălțăminte într-un sezon..

 

Certificat de garanție pentru încălțăminte și instrucțiuni de întreținere și utilizare

Fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție și de bonul fiscal sau factura în original. Păstrați talonul de garanție pentru eventuale reclamații de calitate ce pot fi aduse vânzătorului.

Prin prezenta garanție nu sunt afectate drepturile conferite prin lege consumatorilor (Legea 449/2003, Ordonanță Guvernului 21/1992- modificate și completate).

Termenul de garanție comercială este de 30 de zile de la data cumpararii produsului.

Garanția de conformitate se acordă pentru lipsa de conformitate cu prevederile contractului de vânzare-cumpărare.

Garanția se acordă conform legislației române în vigoare la data cumpărării, se aplică numai dacă produsul este folosit corespunzător (în concordanță cu instrucțiunile de folosire), respectiv dacă lipsa conformității nu este minoră.

 În cazul defectării produsului în condiții normale de utilizare și în condițiile respectării instrucțiunilor de folosire produsul se va repara sau, în cazul în care repararea nu este posibilă, se va înlocui cu un produs similar nou, gratuit,  în termenul legal de 15 zile calendaristice.

Garanția își pierde valabilitatea când

-intervine uzura fizică normală a produsului
-apar decolorări ale produsului datorită expunerii la factorii de mediu (soare sau altă sursă de căldură, șocuri termice, ploaie, umiditate sau zăpadă etc.)
-deteriorarea încălțămintei a fost cauzată voluntar sau involuntar, de șocuri mecanice (zgâriere, agățare, rupere etc.)
-întreținerea a fost defectuoasă (produsul a fost curățat folosind produse sau metode neadecvate)

Nu se consideră defecte de fabricație și nu fac obiectul garanției

-micile imperfecțiuni în suprafața pielii care reprezintă nervuri sau cicatrici naturale
-mici inegalități în cadrul perechii datorită faptului că aceste piese sunt prelucrate manual
-decolorarea ușoară în timp a pieilor, survenită  în urma purtării
-uzura tălpii de piele (crupon) rezultată în urma  frecării de asfalt, prin purtare
-ușoara migrare a culorii din căptușeală datorată transpirației acide (pieile nu au fost tratate chimic în mod excesiv, tocmai pentru protejarea pielii dumneavoastră, iar culoarea poate migra și colora ușor suprafața cu care vine în contact; de aceea se recomandă purtatarea ciorapilor de culori apropiate de culoarea captuselilor)
-pieile ceruite și colorate manual, dobândesc o patina unică după fiecare purtare, tocmai aceasta dând individualitate produsului, fapt care nu poate fi considerat un defect

Recomandări privind întreținerea încălțămintei

După fiecare purtare, încălțămintea se curăță și se pune pe ṣanuri potrivite că mărime și format pentru a evita deformarea acesteia si iesirea in evidenta a pliurilor aparute in urma purtarii.

Se recomanda

-folosirea încălțătorului pentru a evita distrugerea părții din spate a încălțăminte
-uscarea încălțămintei umede se face la temperatura camerei în mod lent, evitând expunerea directă  la soare sau surse de căldură care ar putea reactiva adezivul și duce la dezlipriea tălpii
-desfacerea șiretului și/sau cataramei în momentul descălțării
-tocurile îmbrăcate în piele sunt mai pretențioase, se pot deteriora în urma calcării în gratare, a calcării în asfalt fierbinte și a conducerii autovehiculelor, de aceea necesită o atenție specială

Încălțămintea cu talpă lipită trebuie ferită de acțiunea produselor petroliere și a solventilor organici. De asemenea, se va feri de acțiunea directă a surselor de căldură.

Pentru mărirea duratei de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălțăminte în aceeași perioada de timp.

 

Curățarea încălțămintei se face astfel:

Incălțămintea cu fete din piei netede sau presate se curată de praf cu o cârpă moale sau cu o perie, iar petele de grăsime sau alte impurități se îndepărtează cu o cârpă înmuiată în soluție apoasă cu detergent în concentrație de 1-2%.

Pentru buna întreținere a pielii, după câteva purtări se aplică un strat de crema pentru încălțăminte obișnuită (ceară) după care aceasta se lustruiește cu o cârpă moale sau cu o perie. După ce pantofii au fost tratați de mai multe ori cu cremă, înainte de a aplica un nou strat de cremă, se recomandă spălarea lor cu o cârpă înmuiată în benzină ușoară, astfel încât crema să poată pătrunde mai ușor în porii pielii.

Încălțămintea cu fețe velurate (nubuc) se curăță de praf cu o perie aspră, iar petele de grăsime sau alte impurități se curată cu o crema sau loțiune specială pentru pielea nubuc.

Încălțămintea cu fețe de lac, piei lăcuite, se curăță de praf cu o cârpă moale. Ea trebuie ferită de contactul cu solvenții organici (alcool, acetonă etc.).

Încălțămintea cu fețe textile se recomandă a fi purtată pe timp uscat. După fiecare purtare, încălțămintea se curăță de praf cu o perie de haine, uscată. Petele de ulei sau de grăsime se curăță cu soluție sau loțiune de curățat specială pentru materiale textile.

Încălțămintea cu fețe din înlocuitori de piele (pe suport textil țesut sau nețesut), după fiecare purtare se curăță de praf cu o cârpă uscată, iar de noroi cu o cârpă umedă. Petele de grăsime sau alte impurități se vor curăța cu o cârpă înmuiată în soluție apoasă cu detergent în concentrație de 1-2%. Nu se va întrebuința crema de ghete pentru lustru. Se va feri de contactul cu solvenți organici (benzină, alcool, acetonă, etc.).

 

La toate categoriile de mai sus se interzice spălarea cu apă a încălțămintei, atât manual cât și în mașina de spălat. Nu se folosesc substanțe chimice neadecvate, care ar putea duce la decolorare sau la schimbarea aspectului materialelor.

Producător: SC ATTITUDE SHOES SRL, str. Maramureșului nr. 84-86,

Cluj-Napoca, telefon: 0264-432758