NOTA: in cazul in care intampinati probleme sau aveti neclaritati, ne puteti contacta la Telefon: 0744118510 sau email: comenzi@attitude.ro

Pentru a comanda un produs este necesar sa alegeti marimea dorita apoi butonul Adaugare in cos. Imediat sunteti intrebat daca doriti sa continuati cumparaturile, caz in care va intoarceti in magazinul online si alegeti alte produse,sau aveti buton Finalizeaza Comanda ce  deschide o actualizare a cosului dvs de cumparaturi.

Daca selectia de produse si marimi este corecta, puteti folosi butonul Finalizati Comanda. Aici aveti optiuni de logare in contul existent, sa va creeati un cont nou sau, mai simplu, sa finalizati comanda ca si vizitator ocazional. In ultimele doua cazuri, functie de alegerea dvs, vor fi solicitate datele dvs de livrare si contact, metoda de livrare este standard prin curier rapid iar pentru plata puteti alege in ramburs, plata la livrarea coletului sau online cu card bancar.

Ultimul buton este de Finalizare a comenzii care va aduce o confirmare a comenzii dvs atat pe site cat si pe adresa dvs de email.

Un operator Attitude Shoes va va contacta in urmatoarea zi lucratoare pentru confirmarea comenzii dvs si stabilirea detalilor de livrare.

Va multumim ca sunteti clientul nostru!